Градски мажоретен състав
фенове: 3
Need For Speed
фенове: 1
Mercedes-Benz
фенове: 0
гоблени
фенове: 0


Политика за Поверителност



От 25 май 2018г. влиза в сила нов регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.


Nameri.eu отговаря на всички изисквания на новата регулация, като събира единствено данни на лицата дотолкова, доколкото са необходими за предоставянето на услугата, и ги пази отговорно и законосъобразно. Nameri.eu осъществява дейността си в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни.


Nameri.eu.net гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни.


Официалната страница на Nameri.eu използва бисквитки или подобни инструменти, за да подобри своето представяне и вашето преживяване. Тази политика обяснява как правим това.


БИСКВИТКИ (COOKIES)


Какво представляват бисквитките?


Бисквитките са малки текстови файлове, които уебсайтът може да запише на вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате страница или сайт. Бисквитката ще помогне на сайта или на други сайтове да разпознаят вашето устройство следващия път, когато го посетите. Използваме термина бисквитки в тази политика, за да назоваваме всички файлове, които събират информация по този начин.


Бисквитките изпълняват множество различни функции. Например, те ни помагат да запомним вашите предпочитания, да анализираме колко добре се представя нашият сайт или дори ни позволяват да ви препоръчаме съдържание, което смятаме, че ще бъде интересно за вас.


Повечето бисквитки не събират информация, която може да ви идентифицира, а по-скоро събират обща информация за това как потребителите достигат до нашите сайтове и ги използват или какво е тяхното местоположение.


В случай, че желаете да прекратите функционирането на някоя от инсталираните „бисквитки“, вие вероятно пак ще можете да браузвате в сайта, но определени функции на сайта могат да се окажат неактивни. При повечето уеб-браузъри (напр. Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari, и Google Chrome) функцията за инсталиране на „бисквитки“ е автоматично включена. Чрез промени в зададените по подразбиране настройки на браузъра, който използвате, вие можете да определяте дали да разрешите достъпа на „бисквитките“ до вашия компютър и до каква степен.


Какви видове бисквитки използват сайта на Nameri.eu?


По принцип бисквитките изпълняват различни функции:


1. Бисквитки свързани с ефективността на сайта


Използваме бисквитки, за да анализираме как посетителите използват сайтовете ни и за да наблюдаваме представянето на нашия сайт. Това ни позволява да ви предложим преживяване с високо качество, като персонализираме предлаганото съдържание и бързо идентифицираме и отстраняваме различни проблеми. Например, бихме могли да използваме бисквитките, за да проследяваме кои страници са най-популярни. Също така бихме могли да използваме бисквитките, за да ви покажем статии или услуги, които смятаме, че биха били интересни за вас в зависимост от това как използвате сайта.


2. Банери от трети страни


Сайта предоставя възможност да се поставят банери, с които да представят дейността си в публичното пространство. Това в nameri.eu са банери, които водят към външни страници и е възможно да ви бъдат изпратени „бисквитки“ от тези уеб сайтове. Ние не контролираме генерирането на тези „бисквитки“ и затова ви съветваме да потърсите информация за тях и за начина им на управление на сайтовете на съответните трети страни.


Дали някой друг използва бисквитки на сайтовете на Nameri.eu?


Ние използваме или разрешаваме на трети страни да използват на нашите сайтове бисквитки, които влизат в категориите, споменати по-горе. Например, както много компании, използваме Google Analytics, за да наблюдаваме трафика на нашите сайтове. Също така използваме и bgcounter, за да броим посещенията в сайта.


Може да използваме бисквитки на трети страни, които да ни помогнат в проучване на пазара, следене на приходите, подобряване на функционалността и наблюдение на спазването на нашите правила и условия и политиката за авторски права.


Как да изключите бисквитките?


Всички съвременни браузъри ви позволяват да променяте настройките за бисквитки. Обикновено можете да намерите тези настройки в меню "опции" или "предпочитания" на вашия браузър. За да сте наясно с тези настройки, следните линкове могат да Ви помогнат или можете да използвате бутона "Помощ" от менютата на Вашия браузър за повече детайли:


Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Safari web и iOS


Моля да запомните, че ако решите да спрете бисквитките, някои секции от нашия сайт може да не работят правилно.


Използва ли nameri.eu „бисквитки“, които съдържат личните ми данни?


Не, бисвкитките, които използваме са анонимни и не съдържат никакви лични данни.


Ако имате някакви въпроси по отношение на тази Политика за „бисквитки“, свържете се с нас на имейл:


Този документ е обновяван за последно на 18 май 2018.